...

Wil Groen getuigt: “Dankzij ultrasoon therapie loop ik weer moeiteloos 8 tot 10 km per dag”

Wil Groen (74) uit Amsterdam werd sinds haar 22ste meerdere keren geopereerd aan haar knieën en ook haar meniscus werd verwijderd. Op langere termijn kreeg ze hierdoor last van artrose en artritis in die knieën. Ze moest een aanhoudende pijn verdragen en lopen lukte nog moeilijk. Een operatie was niet mogelijk, aangezien haar spieren niet goed functioneerden en ook de meniscus er niet meer was.

Knie Wil

“Op een gegeven moment moet je iets ondernemen voor jezelf”

“Ik volgde lang therapie bij de fysiotherapeut, maar dat is behoorlijk intensief. Ik wilde zelf op zoek gaan naar een eenvoudige manier om mezelf te behandelen.” Ze ging op het internet op zoek naar een oplossing om de pijn in haar knieën te verlichten en kwam terecht bij de Local Applicator. “Ik was de pijn zo moe en wilde koste wat het kost een oplossing vinden om die te behandelen. Ik vond op het internet toen de Local Applicator en las enkele positieve reacties. Ik dacht bij mezelf: baadt het niet, dan schaadt het niet, want ik kon het toestel 30 dagen vrijblijvend uittesten. Ik werd opgebeld en een tijdje later had ik de Local Applicator al in huis.”

“Ik loop weer moeiteloos 8 tot 10 km per dag”

Wil gebruikt de Local Applicator om de pijn door artrose en artritis in haar knieën te behandelen. “Ik ben mij ervan bewust dat mijn aandoeningen nooit zullen genezen, maar ik had toch nooit gedacht dat de pijn zo lang zou uitblijven. Ik heb de Local Applicator nu een tweetal maanden in huis. Tot nu toe gebruikte ik die elke dag, ’s ochtends en ’s avonds en ik merkte duidelijke verbetering. Ongelooflijk, maar ik kan nu weer dagelijks 8 tot 10 km lopen, zonder effectieve pijn. Ik voel nog wel dat er iets is met die knie, maar effectief pijn hebben, dat is toch nog een andere zaak. Die voel ik nu niet meer. Het is zelfs zo, dat ik het gebruik van het apparaat al kan afbouwen van dagelijks gebruik naar drie keer in de week. Ik geloof wel echt dat de Local Applicator heel diep werkt, want dit resultaat heb ik nog nooit met manuele therapie kunnen behalen.”

Pijnmedicatie is verleden tijd

In het verleden nam Wil telkens pijnmedicatie wanneer ze wist dat ze een heel eind moest lopen of ergens naartoe moest, ter preventie tegen de pijn die zou komen. “Ik ben opgevoed met het idee dat je niet zomaar voor alles pijnstillers kan slikken. Ik ben er dus erg tegen, maar soms kon het niet anders. Door de Local Applicator te gebruiken, hoef ik zelfs niets meer van medicatie te slikken en daar ben ik heel blij om!”

Handzaam en makkelijk op te bergen

“Het apparaat is ook enorm handzaam en de behandeling neemt amper tijd in beslag. Je kijkt tv, leest iets of je bent in gedachten verzonken en na 10 minuten is het alweer voorbij. Het apparaat zit ook in een handige, mooie koffer, die je makkelijk kan opbergen. Het is ook gewoon handig om het apparaat in huis te hebben, want je kan het gebruiken voor verschillende doeleinden. Mijn zus bijvoorbeeld was gevallen en had zich bezeerd aan haar elleboog. Ook zij heeft de Local Applicator gebruikt en was er zeer tevreden over.”

“Ik kan de Local Applicator aan iedereen aanbevelen, zeker aan mensen met artrose en artritis. Je kan het toestel 30 dagen testen, indien het niet helpt, dan stop je er gewoon mee en stuur je het apparaat terug. Baad het niet, dan schaadt het niet. Je kan er eigenlijk niets mee verliezen.”

3o dagen thuis uittesten

Artrosepatiënten hebben vaak al van alles geprobeerd om hun pijn te verminderen en helaas zijn ze teleurgesteld over de resultaten. Zodat ook u, net als Greet, gebruik kunt maken van de mogelijkheid om de Local Applicator 30 dagen te testen zonder risico, heeft de redactie van GeneeskundeVandaag dit voordeel voor haar lezers verkregen. Hiervoor dient u gewoonweg het formulier in te vullen onderaan deze pagina. Indien u enkel meer informatie wenst dan kan u op de banner drukken onderaan de pagina.

Waarom zijn artsen zo enthousiast zijn over deze thuistherapie voor artroseklachten

Steeds meer artsen en professionals in de fysio- en revalidatiegeneeskunde raden daarom natuurlijke oplossingen aan die het gebruik van (zware) pijnmedicatie overbodig maken. Een doeltreffende oplossing is ultrasoon therapie, een beproefde methode die werkt met behulp van geluidsgolven van verschillende frequenties die het lichaam binnendringen en omgezet worden in warmte waardoor de pijn bij de patiënt verlicht wordt. Tot voor kort was deze therapie uitsluitend mogelijk onder begeleiding van medische professionals, gewoonweg omdat de apparatuur hiervoor een zeer hoge kostprijs had. Dankzij verschillende innovaties is ultrasoon therapie nu ook beschikbaar voor thuisgebruik met behulp van de Local Applicator. Het werkprincipe is identiek aan de gekende ultrasoon therapie. Met dit toestel kun je thuis veilig pijnlijke plekken onmiddellijk verlichten, zonder enige nevenwerkingen.

 

Wenst u meer informatie over ultrasoon therapie, vul dan eenvoudig het contactformulier in:


Privacy is voor ons even belangrijk als voor u. Hier kan u ons privacybeleid lezen.


 

ADVERTENTIE


Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.