...

Greet Durwael en Wim Van den Eeden getuigen: “Dankzij ultrasoon therapie hoef ik niet langer met pijn te leven”

Helaas krijgt 80% van de bevolking vroeg of laat te maken met artrose. De gevolgen van artrose zijn echter niet te onderschatten. Dat ondervond artrosepatiënt Greet Durwael al snel, maar ze was vastberaden om haar artroseklachten aan te pakken zonder het gebruik van medicatie. “Ik wilde niet met pijn leven’, aldus Greet. “Dankzij ultrasoon therapie kon ik weer pijnloos lopen en kon ik weer gaan en staan waar ik wilde.”

Artrose is de meest voorkomende gewrichtsaandoening. Een pretje is het zeker niet: stijfheid, pijnlijke gewrichten, eenvoudige bewegingen die niet meer lukken… zijn de meest voorkomende klachten van patiënten waarbij de aandoening wordt vastgesteld. Helaas is het een aandoening die onomkeerbaar is en waardoor de meeste patiënten hun toevlucht zoeken tot (zware) medicatie om de pijn te verlichten.

Geen pijnmedicatie

“Ik heb altijd gezond geleefd”, steekt artrosepatiënt Greet Durwael van wal. “Ik leidde een actieve levensstijl en nam de nodige voedingssupplementen om mijn gezondheid te bevorderen. Maar uit het niets kreeg ik plots last van mijn knieën. Het begon met een beetje pijn, maar het verergerde al snel tot moeilijk uit de stoel te kunnen komen en vervolgens moeilijker te kunnen lopen. Ondanks de verschrikkelijke pijn die daarmee gepaard ging, wilde ik geen pijnmedicatie nemen. Maar met pijn blijven verder leven, wilde ik natuurlijk ook niet.”

Ultrasoon therapie

Greet zocht en vond na een lange zoektocht een oplossing. “Ik ben ervan overtuigd dat medicatie niet de oplossing is voor een onomkeerbare aandoening”, gaat Greet verder. “Daarnaast wilde ik ook niet verslaafd raken aan de medicatie. In mijn zoektocht naar een zo natuurlijk mogelijke oplossing ben ik via een arts in contact gekomen met ultrasoon therapie. Een therapie die al jaren wordt toegepast door medische professionals in de fysio- en revalidatiegeneeskunde voor het behandelen van verschillende soorten klachten, waaronder artrose. Wat ik echter toen nog niet wist, was dat er ook een mogelijkheid is om thuis die ultrasoon therapie te doen met behulp van de Local Applicator.”

Thuistherapie 

Zich op een wachtlijst te laten zetten om ultrasoon therapie te kunnen volgen of haar agenda te laten bepalen door therapeuten om de voordelen van ultrasoon therapie te kunnen ervaren, wilde Greet niet. “Ondanks de pijn door mijn artroseklachten wilde ik echt de vrijheid kunnen hebben om te gaan en staan waar en wanneer ik wilde. Toen de arts me vertelde dat ik de Local Applicator thuis makkelijk zelf kon gebruiken én dat ik het toestel zelfs eerst dertig dagen kon testen vooraleer definitief aan te kopen, heb ik meteen contact opgenomen om zo’n toestel voor ultrasoon therapie voor thuisgebruik te kunnen uittesten.”

Weer pijnloos rondstappen

Ultrasoon therapie is een beproefde methode die werkt met behulp van geluidsgolven van verschillende frequenties die het lichaam binnendringen. Het positieve effect is voornamelijk gebaseerd op de omzetting van het geabsorbeerde geluid in warmte die op zijn beurt zorgt voor lokale pijnverlichting. “De eerste dagen dat ik thuis deze therapie toepaste merkte ik maar weinig verschil in mijn pijnklachten”, herinnert Greet zich nog. “Maar na drie dagen begon ik gelukkig wel een verschil te merken en na twee weken was ik zo overtuigd van het positieve effect van deze therapie dat ik gewoon beslist heb om de Local Applicator aan te kopen. Eindelijk kon ik weer pijnloos lopen en had ik mijn vrijheid terug om mijn leven te leiden zoals ik het wilde, zonder lichamelijke beperkingen.”

Pijnvrij van het leven genieten

“Begrijp me nu wel niet verkeerd: de artrose zal nooit meer weggaan, maar door dit toestel regelmatig ’s avonds in de zetel te gebruiken, kan ik wel weer pijnvrij van het leven genieten”, geeft Greet nog mee. “En ook mijn man Wim, die geen artrose heeft, is ondertussen overtuigd van de voordelen van ultrasoon therapie voor thuisgebruik. Door een foute beweging in de badkamer had hij ineens heel veel pijn. Hij heeft toen enkele keren mijn Local Applicator gebruikt en was na enkele keren weer verlost van de pijn zonder een behandeling te moeten starten bij de fysiotherapeut.” Regelmatig heeft hij ook last van pijn in zijn arm en als hij dan even de Local Applicator gebruikt is de pijn meteen weg.” We zijn zo tevreden dat we het aan iedereen aanbevelen en dat we ons verhaal wilden delen met andere lotgenoten.

3o dagen thuis uittesten

Artrosepatiënten hebben vaak al van alles geprobeerd om hun pijn te verminderen en helaas zijn ze teleurgesteld over de resultaten. Zodat ook u, net als Greet, gebruik kunt maken van de mogelijkheid om de Local Applicator 30 dagen te testen zonder rusico, heeft de redactie van GeneeskundeVandaag dit voordeel voor haar lezers verkregen. Hiervoor dient u gewoonweg het formulier in te vullen onderaan deze pagina. Indien u enkel meer informatie wenst dan kan u op de banner drukken onderaan de pagina.

Waarom zijn artsen zo enthousiast zijn over deze thuistherapie voor artroseklachten

Steeds meer artsen en professionals in de fysio- en revalidatiegeneeskunde raden daarom natuurlijke oplossingen aan die het gebruik van (zware) pijnmedicatie overbodig maken. Een doeltreffende oplossing is ultrasoon therapie, een beproefde methode die werkt met behulp van geluidsgolven van verschillende frequenties die het lichaam binnendringen en omgezet worden in warmte waardoor de pijn bij de patiënt verlicht wordt. Tot voor kort was deze therapie uitsluitend mogelijk onder begeleiding van medische professionals, gewoonweg omdat de apparatuur hiervoor een zeer hoge kostprijs had. Dankzij verschillende innovaties is ultrasoon therapie nu ook beschikbaar voor thuisgebruik met behulp van de Local Applicator. Het werkprincipe is identiek aan de gekende ultrasoon therapie. Met dit toestel kun je thuis veilig pijnlijke plekken van het lichaam onmiddellijk verlichten, zonder enige nevenwerkingen.

Bron : NIEUWSBLAD

Wenst u meer informatie over ultrasoon therapie, vul dan eenvoudig het contactformulier in:


Privacy is voor ons even belangrijk als voor u. Hier kan u ons privacybeleid lezen.


 

ADVERTENTIE


Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.